toeter

Design & Content

Creatieve Content

Op de juiste én creatieve wijze communiceren met de doelgroep is de essentie. Of het nu gaat over offline- en online marketing, het organiseren van events, social media (strategieën), ontwerp van materiaal of verdere reclame: Udinga media is de schakel naar aandacht. Denk copywriting, tekstrealisatie (websites, content, nieuwsbrieven), social media ontwikkelen en marketingstrategieën uitdenken naar gerichte acties.

Copywriting

Wij houden niet van wollig. Tenzij je het over een lekker vest hebt. En toch zijn lange, formele en ingewikkelde teksten erg in trek bij schrijvers van nieuwsbrieven, websiteteksten, blogs of persberichten.

Niet bij ons. Wij schrijven teksten die er toe doen. Kort, bondig, aantrekkelijk en altijd met een doel. Waarbij we weten dat elk woord er eentje teveel is. Dat geldt ook voor webteksten. Hoe verleid je de lezer én wordt je goed gevonden? Wij zetten je doelgroep op nummer 1 en leveren waarde aan je lezers. Daarmee optimaliseren we in principe ook voor Google.

Ben jij klaar om jouw verhaal te vertellen? Ontdek het samen met ons. We beginnen bij jouw passie en de woorden rollen op het papier.

Design & Print

Binnen Udinga Media gaan we graag voor een concrete aanpak, praktisch en direct toepasbaar. Daarom vertalen we vraagstukken naar strategie. Een strategie met gekoppelde doelstellingen geeft meer richting en een grotere kans op succes. We stellen een plan op met korte, middellange en lange termijn doelstellingen die we smart maken, zodat het specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden is.

Door een goede uitwerking van doelen kun je daar stap voor stap en precies aan werken. Soms ben je het één ook nodig, alvorens je kunt beginnen met het volgende. Aan deze doelstellingen ook kosten hangen en dan heb je voor meerdere jaren een gefaseerd plan.

Video

Anderen noemen het een filmpje. Wij spreken liever over een dynamische ervaring in beeld.

Een goede bedrijfsfilm maakt een blijvende indruk. Geluid en beeld worden namelijk veel gemakkelijker onthouden. Vooral een ingewikkelde boodschap is veel eenvoudiger over te brengen.

Maar liefst 80% van de bezoekers van je website klikt je online video of bedrijfsfilm aan. Dit betekent dus een hogere conversie op je website. Bezoekers gaan sneller doen wat ze zouden moeten doen. Doorklikken, een aankoop doen of zich inschrijven op je nieuwsbrief.

Fotografie

Zien is beleven. Fotografie geeft in één blik de juiste boodschap weer: de emotie, de story, het doel en het resultaat. Het samenspel met scherpe, bondige tekst versterkt het beeld. Binnen een paar seconden moet de focus daar zijn: wat kan dit bedrijf mij bieden?

Wij komen over de brug met sterke content.

Contact

logo-um_1_oranje

Vragen? Stuur een mail:

info@udingamedia.nl

06-21476647

Volg ons op:

Udinga Media | 2005 – 2023