Campagnes

Onderscheidende campagnes,
die de aandacht trekken.

Wil je graag een campagne opzetten? Dan gaan we kijken welke aanpak past bij jouw doel. Zoveel keuzes uit middelen, tools en media. Waar te beginnen? Daar weten wij raad mee.

Met een onderscheidend concept en de juiste mix van online en offline middelen helpen wij je om de maximale impact naar boven te halen. Alle succesfactoren en resultaten maken we daarbij meetbaar. Alles voor een spetterende campagne met de gewenste resultaten!

Zo bouwen wij een effectieve campagne

Doelstelling

We starten een campagne met een heldere en haalbare doelstelling. Elke campagne heeft zijn eigen unieke doelstelling. De lancering van een nieuw product heeft een heel ander doel dan een campagne die awareness creëert rondom, bijvoorbeeld, ziekteverzuim. Soms heb je al een duidelijk doel voor ogen, maar wij begrijpen het ook wanneer je dit nog niet helder hebt.

Onderscheidend vermogen

Als het doel helder is kunnen we gaan nadenken over de verdere aanpak. Belangrijk is om hier het onderscheidend vermogen van jouw campagne boven water te krijgen. Wat zijn jouw USP’s en hoe kunnen we die inzetten om de doelgroep te activeren. Ook in dit stadium kunnen we jou begeleiden en adviseren

Mix van juiste promotiemiddelen

Nu komen we aan bij ons sterkste punt. Het kiezen van de juiste set van online en offline promotiemiddelen. Naast het bedenken kunnen wij deze ook voor jou ontwerpen en uitvoeren. Hiermee ontzorgen wij jou compleet.

Resultaat

Nu komen we aan bij het voor jou belangrijkste punt. Het resultaat. Door dat we gedurende campagne de touwtjes strak in handen hebben gehad, en bijgestuurd waar nodig, kunnen we direct het resultaat meten. Hebben we de doelstelling behaald?