E-mailcampagnes

Klanten eenvoudig en effectief bereiken?

Met een nieuwsbrief kan jij jouw klanten en prospects eenvoudig en tóch effectief bereiken.

Of het nu gaat om de laatste nieuwtjes, leuke aanbiedingen, statusupdate van een project of interessante weetjes over jouw bedrijf: jij staat in de aandacht en bouwt een klantenbestand op.

professionele-e-mailcampagnes

Professionele e-mailcampagnes

Een grijpende headline die ervoor zorgt dat de mail geopend wordt, een uitstraling volledig in lijn met jouw website en content die voor conversie zorgt. Wij bouwen graag een professionele e-mailcampagne rondom een product, dienst of nieuws-item. Een campagne die volop de aandacht trekt wanneer dat nodig is.

Responsive design

Content die op elke device goed zichtbaar is, zonder zoomen of onnodig scrollen. Afhankelijk van de doelgroep wordt e-mail doorgaans tussen de 15% en 70% geopend op een mobiel apparaat. Daarom is het essentieel dat, naast je website, ook e-mail goed wordt weergegeven op verschillende devices.

nieuwsbrief_responsive
wij-werken-met-mailchimp

Wij werken met MailChimp!

MailChimp is een onmisbare tool die wij inzetten voor krachtige e-mailcampagnes. Door het gebruik van MailChimp kunnen wij mooie ontwerpen maken, eenvoudig lijsten bijhouden, maar ook volop inzicht krijgen in de resultaten en statistieken van jouw e-mailcampagne.

Voor deze klanten hebben wij e-mailcampagnes opgezet