Zoekmachine optimalisatie

Direct gevonden worden in de zoekresultaten van Google?

Het hebben van een mooie website wil niet zeggen dat je ook direct gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Ruim 60% van de mensen beginnen hun zoektocht naar de juiste informatie op internet via een zoekmachine.

Een hoge notering is daarom een must wanneer je meer klanten via jouw website wilt genereren. Wij gaan graag samen met jou een plan bedenken zodat die topnotering voor jouw website, dienst of product een feit wordt!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse term voor Search Engine Optimalisation (oftewel: SEO). Zoekmachine optimalisatie wordt toegepast op websites om deze een hoge ranking in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google of Bing te laten noteren.

Heel gemakkelijk is dit niet. Een notering is afhankelijk van meer dan 200 factoren die te maken hebben met de website, de content van de pagina’s, laadsnelheid, het domein en de hosting, maar ook sociale signalen en linkbuilding.

Wij begrijpen dat jij als ondernemer hier liever niet al te veel aan wilt denken. Dat is logisch. Wij nemen daarom het volledige beheer voor jou uit handen en zorgen dat jouw website een hoge relevante notering weet neer te zetten.

  • zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie in nummers

0 %

van de online activiteiten start met zoeken
via een zoekmachine

0 Miljard

Zoekopdrachten per dag,
wereldwijd

0 %

Zoekt niet verder
dan de eerste pagina

Hoe wij voor jou te werk gaan

Al vanaf €320,-

Vrijblijvend adviesgesprek

We gaan samen om tafel om de juiste zoekwoorden voor jouw website vast te stellen. Dit doen we graag samen, omdat we benieuwd zijn naar jouw doelgroep en welke termen zij gebruiken!

Zoekmachine aanvalsplan

Nadat we weten hoe jouw doelgroep in elkaar steekt en welke woorden zij gebruiken. Vormen we een plan van aanpak die doelstellingen, werkplan en een tijdspad bevatten.

Zoekwoord analyse

Welke zoekwoorden zijn het beste om toe te passen voor jouw site? We kijken in de analyse naar de concurrentie en het zoekvolume van de zoekwoorden. De zoekwoorden die op beide vlakken het best scoren passen we toe.

Optimalisatie content

Nadat we de zoekwoorden hebben vastgesteld gaan we aan de slag met jouw site. We gaan elke pagina op jouw site gaan we optimaliseren, het zogeheten on-page SEO. Hieronder vallen o.a.

  • Teksten en afbeeldingen optimaliseren
  • Titels en omschrijving toepassen
  • Pagina structuur toepassen
  • Interne links
Content marketing en Social Media

Naast het optimaliseren van je pagina’s is het essentieel om je content verder te verspreiden. Door middel van aantrekkelijke content marketing en inzet van social media gaan we zorgen voor een hogere ranking!

Toepassen linkbuilding

Als we de on-page SEO goed hebben ingericht kunnen we een plan opstellen om waardevolle links te identificeren die naar je pagina kunnen leiden.

Maandelijks bijsturen

Wanneer alle on-page factoren goed zijn ingericht hoef je hierop niet vaak bij te sturen. Wat wél belangrijk is om je site te blijven voeden met relevante content. Hierop kunnen we een maandelijks of jaarlijks plan opstellen zodat je website actueel én relevant blijft.

google-iphone