Effectieve marketing is net als skiën

Ga jij met ons op wintersport?

Daar sta je dan, voor de eerste keer, bovenaan de berg. De rode piste als een witte waas voor je uitgestrekt. Je bent nerveus voor de afdaling, zal dat wel goed gaan? Hoe langer je er naar kijkt, hoe moeilijker het lijkt. En die onhandige latten voelen onwennig en nieuw aan de voeten. Je overweegt om voor de verleidelijke, veilige weg te kiezen: terug in de gondellift stappen, weer naar beneden. Vanaf daar lekker kijken hoe anderen het doen, tussen de mensenmassa in. Want ja, zonder skiën is mijn leven ook prima. Zo is het altijd geweest.

“Ik vind het prima, zoals het nu gaat.”

OEFENING BAART KUNST

De veilige en vertrouwde weg, is niet altijd de goede keuze. Wil je nieuwe deuren openen voor jezelf? Durf uit de comfortzone te stappen. Zonder enige voorkennis of les de piste afjagen: nee, dat is geen goed idee. Eerder een one-way ticket home in de vorm van gipsvlucht. Het gevolg is dat je drie stappen terug moet nemen en het doel uit zicht verliest. Ben je bang dat je ergens geen verstand van hebt of te weinig ervaring bezit? Daarvoor zijn anderen om je heen de expert. Wil jij leren skiën, dan kun je les nemen. Laat je meenemen in techniek, beheersing en behendigheid.

“Iets nieuws beginnen gaat altijd met vallen en opstaan.”

En daar ga je. Vallen, opstaan, leren. En ineens merk je dat het goed gaat, dat je beter wordt. Nog belangrijker: dat je er plezier in krijgt. Vol adrenaline raas je de piste af en slalom je nog charmanter tussen de vlaggetjes door dan Steven Théolier. Want succesvol worden in iets, is leuk. Dan kun je zelfs achteruit skiën, zoals Annigje….

EEN NIEUWE AFDALING MET MARKETING

Nu denk je, skiën en Udinga Media, wat heeft dat met elkaar te maken? Misschien niet op de latten, maar wél met marketing. Neem jouw eigen onderneming eens onder de loep. Kies jij voor veilig? Wellicht heb je een beknopt klantenbestand dat al jaren hetzelfde is. Je deelt elk jaar dezelfde flyer uit. Je hebt online een website en een Facebookaccount, maar zijn deze ook goed vindbaar? Daar weet je niet zoveel van. “Het is wel prima zo.” Wij denken dat jij veel verder kan komen. Sterker nog, dat weten we zéker. En daar willen we je graag verder mee helpen. Want: effectieve marketing is net als skiën

ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT, GROEIT

Investeren geeft resultaat. We beginnen met het formuleren van een doelstelling. Wat wil je bereiken? Soms heb je al een duidelijk doel voor ogen, maar wij begrijpen het ook wanneer je dit nog niet hebt. Hierna gaan we met jou nadenken over een verdere aanpak. Hoe dalen we succesvol van de piste af? We kiezen de juiste set van online en offline middelen en gaan strategisch te werk. Samen met jou!

DAT WERPT Z’N VRUCHTEN AF!

We doen dit om aan te komen bij de finish: resultaat. Doordat we het hele proces de touwtjes (skistokken) strak in handen hebben gehad, hebben bijgestuurd waar nodig, kunnen we direct het resultaat meten. Een resultaat dat een boost geeft aan jouw onderneming. Zie jou eens gaan! Laat jouw twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Dus, ga je met ons mee op wintersport?