[FOTOSERIE] Een dag in het leven van een stagiair

7:25 uur
De wekker gaat. Snel ontbijten en om 8:30 uur naar het station.

8:37 uur
De trein vertrekt vanuit Wolvega naar Meppel.

8:56 uur
De trein komt aan in Meppel, op naar Udinga Media met de vouwfiets.

9:10 uur
Ik kom aan op kantoor en begin met een kop lekkere chocolademelk. Het is tijd voor mijn dagelijkse opdrachten op Beterspellen.nl en om de nieuwe mails door te lezen. Hierna maak ik een to-do lijstje voor de komende dag.

9:15 uur
We houden een stand-up meeting waarbij iedereen in ongeveer 2 minuten zijn komende dag doorneemt, wat je gisteren hebt gedaan, waar liep je tegen aan en wat staat er voor vandaag op het programma. Zo weten we exact van elkaar wat we doen.

9:25 uur
Nu ga ik aan de slag met mijn taken. Een greep uit mijn dagelijkse werkzaamheden: afbeeldingen voor social media berichten maken, websites aanpassen en controleren, flyers en brochures maken, veel vragen stellen en initiatief nemen.

12:15 uur
Voor we gaan eten maakt een van ons voor de rest een (Cup a) Soupie voor bij de lunch! Om 12:30 lunchen we altijd met z’n allen aan de grote tafel en dan bespreken we de dagelijkse beslommeringen. Soms zware en diepgaande gespreksonderwerpen. Soms hele luchtige onderwerpen zoals hobby’s, Wie is de Mol, Expeditie Robinson of Boer Zoekt Vrouw.

13:15
Na de lunch is er de tijd om buiten nog even een rondje te lopen als je dat wilt.

13:30 uur
Na de lunch pak ik mijn dagelijkse taken weer op of ga ik  werken aan mijn stageverslag. Soms mag ik met Annigje of Ralph mee naar een klant of even langs de drukker om wat zaken op te halen. Daarnaast kan het zijn dat ik de telefoontjes aanneem en doorzet naar de collega’s. Zo krijg ik gedurende de stage steeds meer ervaring in het klantcontact.

15:00 uur
Even koffie halen voor collega’s.

16:45 uur
Tegen kwart voor vijf ruim ik  de werkspullen, kopjes en papieren op. Zo kan ik de volgende dag weer fris en opgeruimd beginnen! (Leuke bijkomstigheid van stagelopen bij Udinga Media: op vrijdag ben je altijd tegen 14:00 uur klaar!)