toeter

Online Marketing Campagnes

Social media campagnes

Je bent wat je post. Geldt dat niet voor jou? Dan wordt het hoog tijd om de professionals van udinga media in te schakelen. Want social media gaan je helpen om je bedrijf niet alleen bekender te laten maken, maar ook om nóg meer in contact te komen met jouw doelgroep. Een sms aan alle mensen die er vrijwillig voor hebben gekozen om jou te volgen. Een goedkopere en efficiëntere manier van marketing is nauwelijks mogelijk. Wij helpen je met het inzetten van platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn om je te positioneren. We ontwikkelen een doel, strategie en maken een concreet content plan waarmee we je volgers verrassen en verleiden om zaken met je te doen. Zonder dat het jou veel tijd en moeite kost.

E-mail marketing campagnes

Vroeger werd dit ‘Een nieuwsbrief versturen’ genoemd. Maar dat is het al lang niet meer. Met de juiste e-mail marketing houd jij jouw doelgroep betrokken bij alles wat je doet en zorg je voor zichtbaarheid en naamsbekendheid. Wij hebben de tools, kennis en ervaring om de juiste mailingen op te stellen die precies in de roos schieten. Die leiden naar je website, je blog of een afspraak. En die je dus klanten en omzet opleveren! Wij monitoren met geoptimaliseerde software hoe jouw campagne heeft gescoord. Zodat we de volgende campagne nóg effectiever kunnen laten zijn!

Conversieoptimalisatie

Heb je een website die wel bezoekers trekt, maar worden die bezoekers eigenlijk nooit een klant? Dan wordt het hoog tijd om je website te optimaliseren voor conversies. Door de website gebruikersvriendelijker te maken, verhoogt het aantal aankopen, informatie-aanvragen en/of reserveringen. Udinga Media kan je met haar professionals helpen een strategie op te stellen en ervoor te zorgen dat je website rendeert.

SEO & SEA

Is je website vindbaar? Jij denkt misschien van wel, maar als jouw site pas op de tweede of derde pagina van Google wordt getoond, heb je een serieus probleem!

Zoekmachine optimalisatie SEO (Search Engine Optimalisation) is het optimaliseren van de website voor de zoekmachines. Dit is namelijk niet iets wat automatisch ingesteld wordt. Hiervoor moeten een aantal belangrijke zaken goed worden ingericht. Wij helpen je graag met het opstellen van een SEO plan en de uitvoering daarvan. Gegarandeerd dat jij na hulp van ons op de eerste pagina van Google belandt met de juiste zoekwoorden.

Iets wat daar zeker bij helpt is te investeren in Google Ads, oftewel SEA. Ook daarbij kun je onze hulp goed gebruiken. Een Adwords campagne kost immers geld en dan is het wel zaak dat je je budget optimaal inzet om zoveel mogelijk resultaat te boeken.

Wij maken van jouw online marketing een spetterend succes.

Contact

logo-um_1_oranje

Vragen? Stuur een mail:

info@udingamedia.nl

06-21476647

Volg ons op:

Udinga Media | 2005 – 2023