toeter

Website Design

Websites

Een website is niet alleen je online visitekaartje, het is ook de spil van al je online (marketing) activiteiten. Alles leidt je terug naar je website en landingspagina’s. Je website is waar online begint én eindigt.

Een écht goede website is meer dan alleen mooi, het motiveert de bezoeker en laat diegene binnen een paar klikken alles zien wat jouw bedrijf in petto heeft. Wij kijken verder dan alleen design. Functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en conversiegericht zijn pijlers waar wij ons op richten.

Een website opent deuren naar succes, ben jij daar klaar voor?

E-commerce

Wist je dat 13,3 miljoen Nederlanders ooit iets op internet heeft gekocht? De online bestedingen van 2017 bedroegen 22,5 miljard euro. Dit is een stijging van 13% ten opzicht van het jaar daarvoor en de verwachting is dat dit blijft groeien.

De markt is er. Nu nog een goede webshop. Udinga Media helpt je met het opzetten van een converterende webshop. Maar we beginnen met het allerbelangrijkste. Het uitwerken van de klantreis van jouw droomklant. Wat is zijn koopdrang, wat zijn z’n touchpoints, welke interacties heeft je klant. Deze leggen we bloot en sluiten jouw webshop daar naadloos op aan.

Samen ontwikkelen we de strategie die volledig is afgestemd met jouw markt, producten en diensten. Die we vervolgens tot uitvoering brengen, met een converterende webshop als eindstation.

Wij bouwen graag met je aan jouw online toekomst

Contact

logo-um_1_oranje

Vragen? Stuur een mail:

info@udingamedia.nl

06-21476647

Volg ons op:

Udinga Media | 2005 – 2023